Mahsun Kırmızıgül'ün imzasını taşıyan ve Kanal D'nin yeni sezon projelerinden biri olan "Güzel Aşklar Diyarı," Kapadokya'nın mistik atmosferinde sete çıktı. Dizi çekimlerinin kamera arkası fotoğrafları sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kapadokya'nın Büyülü Atmosferinde Sürükleyici Bir Hikaye

Kızılcık Şerbeti’nin Heyecanla Beklenen Yeni Sezonu Başlıyor Kızılcık Şerbeti’nin Heyecanla Beklenen Yeni Sezonu Başlıyor

Medya ve film yapımcılığında tanınan Medyapım ve Boyut Film'in üstlendiği dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy, senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme aldı. "Güzel Aşklar Diyarı," Kapadokya'nın köklü Alaca ailesinin hikayesini, iki yabancının büyük aşkı etrafında dönen entrikaları konu alıyor. Deniz'in (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile aile içindeki dengeler değişiyor.

Çekimler Kapadokya'nın Doğasında ve Diğer Özel Mekanlarda Gerçekleşiyor

Dizinin çekimleri Kapadokya'nın yanı sıra Karadeniz Bölgesi ve Diyarbakır'da da yapılıyor. Bu özel mekanlar dizinin atmosferini daha da zenginleştiriyor.

Güçlü Kadro ve Mahsun Kırmızıgül'ün Müzikleri

Dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık ve Işıltısu Alyanak gibi isimler bulunuyor. Dizinin müzikleri ise Mahsun Kırmızıgül'e ait.

"Güzel Aşklar Diyarı," yakında Kanal D'de izleyicileriyle buluşacak.

Editör: Habererk Com