Sultanbeyli’de, iki market sahibi arasında fiyat meselesi nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Market sahibi Engin B., yanında getirdiği silahla aynı caddede başka bir market işleten Aytaç Ağbaba ve kızı Berivan Ağbaba'ya ateş açtı. Olayda Aytaç Ağbaba olay yerinde, kızı ise hastanede hayatını kaybetti.

Bakan Uraloğlu cevapladı: Türkiye'de çağrı cihazları patlar mı? Bakan Uraloğlu cevapladı: Türkiye'de çağrı cihazları patlar mı?

Hasanpaşa Mahallesi Gürbüz Caddesi’nde akşam saatlerinde yaşanan olayda, iddiaya göre Engin B., Aytaç Ağbaba’nın düşük fiyatla ürün sattığını öne sürerek tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Engin B., silahını kullanarak baba-kıza ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücuduna 7 kurşun isabet eden Aytaç Ağbaba'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Berivan Ağbaba da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, saldırgan Engin B. polis tarafından kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Habererk Com