Sağlık

Maymun Çiçeği virüsünün mucize ilacı Carvacrol Türkiye'de

Son günlerde hızla yayılan ve endişe yaratan Maymun Çiçeği Virüsü hakkında açıklamalarda bulunan Dr. Fitt olarak tanınan Dr. Eyyüb Yılmaz, virüsten korunma ve tedavi yöntemleri hakkında çarpıcı bilgiler verdi.

Abone Ol

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk’e konuşan Dr. Yılmaz, sarımsağın virüslere karşı en güçlü doğal koruma kalkanı olduğunu belirtti. "Sarımsak, vücuda yerleşen virüsleri temizlemek için kullanılır. Ancak etkili olması için yeterli konsantrasyona ulaşması gerekiyor. 70 kiloluk bir birey, beş diş sarımsağı zeytinyağı içinde dövüp kullanmalı," dedi. Dr. Yılmaz, sarımsağın antiviral etkisinin üç gün üst üste uygulandığında görülebileceğini ekledi.

Carvacrol: Güçlü Bir Antiviral

Dr. Yılmaz, Carvacrol’ün sadece gribal enfeksiyonlara değil, birçok virüse karşı da etkili olduğunu vurguladı. "Carvacrol, sıcak suyun içine konulup soğutularak Triflo adı verilen nefes açıcı cihazla kullanılabilir. Bu yöntem, akciğerlerin köklerine kadar ulaşarak tüm virüsleri temizler," dedi. Ayrıca, Carvacrol’ün kapsül formunda günde sekiz kapsüle kadar alınabileceğini ve bu sayede virüslerin vücuttan temizlenebileceğini belirtti.

Doğal Tedavi Yöntemleri

Virüsün yayılmasını önlemek için doğal tedavi yöntemlerini öneren Dr. Yılmaz, "Carvacrol yağı, zeytinyağı ile karıştırılarak göğüse, sırta ve ayak tabanına sürülürse, virüsün vücutta tutunma olasılığı düşer," dedi. Bu yöntemlerin laboratuvar testleriyle doğrulandığını ve virüsün Carvacrol molekülüne karşı dayanıksız olduğunu vurguladı.

Dr. Yılmaz, "Yeni virüs de farklı değil, zayıf noktaları var. Günde dört kapsül Carvacrol içirilerek ve bu yağı 1 cc Carvacrol, 10 cc zeytinyağı karışımıyla göğüse, sırta ve ayak tabanına sürerek virüsün vücutta tutunma olasılığını azaltabiliriz. Bu benim kişisel kanaatim gibi görünse de, laboratuvar testlerinde gördüğüm sonuçlara dayanarak konuşuyorum. Şahsi bir görüş olarak anlaşılmasını istemem," şeklinde konuştu.

Dr. Eyyüb Yılmaz Kimdir?

1975 yılında Batman’ın Gercüş ilçesinde doğan Dr. Eyyüb Yılmaz, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzun yıllardır tıbbi beslenme üzerine çalışmalar yürüten Dr. Yılmaz, özellikle diyabet hastalarının tedavisinde beslenmenin önemini keşfetti. ABD’deki Clend Kliniği ve Çin-Uygur tıbbının bilgi birikimini de takip eden Yılmaz, tıbbi hipnoz eğitimleri alarak hastalarının kalıcı kilolarından kurtulmasına yardımcı oldu.