Politika

Meclis'e neden ayağı kırık geldiği belli oldu. Özel açıkladı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, dün TBMM'de Özgür Özel'in ayağının kırıldığını duyurmuştu. CHP lideri Özel, ayağındaki kırıkla ilgili açıklama yaptı.

Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ayağında oluşan kırıkla ilgili olarak, "Basit bir ev kazası geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, dün TBMM'de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Özgür Özel'in ayağının kırıldığını duyurmuştu. Başarır, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel bugün burada olmayı çok istiyordu ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek. Burada olmayı çok istiyordu. Çünkü o da Filistin’in haklı mücadelesine sonuna kadar destek verdi. Buradan da bir kez daha iletiyoruz: Filistin halkının, Filistin devletinin bağımsızlığını ve işgalci İsrail’in bu tutumunu kınıyoruz. Bunları aslında kendisi söyleyecekti ama böyle bir kaza oldu. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sabah konuyu söyleyecektik ama toplantı önemli olduğu için toplantıdan sonra açıklamayı doğru buldum" dedi.

Öte yandan, Özel ayağında oluşan kırıkla ilk defa görüntülendi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) geldi. Özel, ayağında bulunan atel ile Hatay’dan milletvekili seçilen ve milletvekilliği düşürülen Can Atalay için olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu'na katıldı.