Nurettin Yıldız isimli hoca, Menzil tarikatına çok sert eleştirilerde bulundu. Sosyal medyadan yayınlanan video kısa sürede viral oldu. Menzil tarikatının kullandığı makam araçlarını diline dolayan Yıldız, "Makam arabaları zenginlerin arabaları gibi olanlar gelecek; iman kabul edecek, tövbe dağıtacak… Papaz mısınız siz ya, ne günahı siliyorsunuz?" dedi. Cübbeli Ahmet hoca da tartışmaya dahil oldu ve Nurettin Yıldız'a cevap verdi.

Menzil tarikatını hedef alan Nurettin Yıldız’dan zehir zemberek sözler. Menzil tarikatına ağır sözler yönelten Yıldız, yayınladığı video ile kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Özellikle kullandıkları makam araçlarına eleştirilerde bulunan Nurettin Yıldız, "Makam arabaları zenginlerin arabaları gibi olanlar gelecek; iman kabul edecek, tövbe dağıtacak… Papaz mısınız siz ya, ne günahı siliyorsunuz?" şeklinde konuştu. Cübbeli Ahmet hoca, Nurettin Yıldız hocadan gelen eleştirilere sosyal medyadan yayınladığı mesajla cevap verdi.

Almanya'da iki Türk'ün hayatını kaybettiği yangınla ilgili yeni gelişme Almanya'da iki Türk'ün hayatını kaybettiği yangınla ilgili yeni gelişme

İşte Cübeli Ahmet hocanın yayınladığı mesaj:

Nurettin Yıldız’ın, kıymetli büyüklerimiz olan menzil sâdâtına insanlara tevbe vererek yıllardır milyonlarca insanın hidayetine vesile oldukları için papaz iftirası yaptığı bu videoya bütün Müslümanlar tepki vermelidir. Allah bu gibi müfterîlerin şerrinden cümlemizi muhâfaza eylesin. Hâlâ bu adamı radyolarında konuşturan ve tasavvuf ehli geçinenler var. Halbuki Ali Haydar Efendi Kuddise Sirruhû Hazretleri’mizin âhiret kardeşi olan Sami Efendi Hazretleri’nin şeyhi Es’ad Erbîlî Hazretleri bakın tasavvufa intisap hakkında ne buyurmuştur?

Kaynak: Haber merkezi