CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı mahkemeye vereceğini açıklayan Meral Akşener’in,  ilk mahkemeye verdiği isimler arasında İsmail Türk yer aldı.

CHP'li Ali Gökçek'ten Ali Yerlikaya'ya soğuk terler döktürecek 3 soru CHP'li Ali Gökçek'ten Ali Yerlikaya'ya soğuk terler döktürecek 3 soru

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk, Meral Akşener’in kendisini mahkemeye vereceğini aktardı. Görülüyor ki Akşener, daha önceki açıklamalarında eksik bilgiler paylaşmış. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ’a celp kağıdı gitti mi bilmiyoruz; ancak ilk celp kağıdı gelen isimler arasında gazeteci İsmail Türk var.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, Meral Akşener ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Erkin, bu görüşmede Akşener’in eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı mahkemeye vereceğini aktarmıştı.

Bilindiği üzere bir seçim öncesi yine Meral Akşener İsmail Türk’ü ağır ameliyatlar geçirdiği hastanede yatarken mahkemeye vermişti. Uzun süren yargılanması sonucu İsmail Türk beraat etmişti. Mahkemeye verme sebebi Antalya milletvekili seçilen Tuğba Çokal ile ilgili iddialar yüzündendİ. Daha sonra İYİ Parti’den seçilen Tuğba Çokal bilindiği üzere AKP’ye transfer olmuştu.

İSMAİL TÜRK, AKŞENER’İN SARAY BULUŞMASI HAKKINDA ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ!

Geçtiğimiz aylar içerisinde Meral Akşener‘in saray buluşmasını televizyonda yorumlayan İsmail Türk, bundan sonra yapılan istifalar ve bu istifaların yol haritaları Sayın Meral Akşener‘in AKP ile iş birliğini ortaya koyabileceği iddiasında bulunmuştu.

11-33

22-12

Editör: Habererk Haber Merkezi