Mersin'in çeşitli bölgelerinde etkili olan hortum, özellikle sera alanlarını hedef aldı. Tarım üreticileri, yaşanan olay sonucunda ciddi maddi kayıplar yaşadıklarını bildirdi. Yerel yetkililer, zarar gören çiftçilere destek sağlamak için çalışmalar başlattı.

Emniyet ‘suç’ dedi, AKP’li belediyelerin Jammer aldığı ifşa oldu! Ama sadece İmamoğlu'na yasak Emniyet ‘suç’ dedi, AKP’li belediyelerin Jammer aldığı ifşa oldu! Ama sadece İmamoğlu'na yasak

Hortumun etkisiyle birçok sera yıkılırken, bazıları da ağır hasar gördü. Çiftçiler, bu durumun ürün verimliliğini olumsuz etkileyeceğinden endişe ediyor. Mersin Tarım İl Müdürlüğü, hasar tespit çalışmaları için ekipler görevlendirdi.

Olayın ardından bölgedeki hava durumu raporları dikkatle takip ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde benzer olayların yaşanabileceği uyarısında bulundu.189519 2-1