Politika

MHP: Milliyetçi Hareket Partisi seçimleri değil nesilleri düşünür

MHP, il genel meclis üyeleriyle düzenlediği "İstişare ve Değerlendirme" toplantısında, yerel yönetimlerdeki çalışmalarını ve hedeflerini ele aldı.

Abone Ol

MHP, il genel meclis üyeleriyle düzenlediği "İstişare ve Değerlendirme" toplantısında, yerel yönetimlerdeki çalışmalarını ve hedeflerini ele aldı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partinin yerel yönetimlerde vatandaşlarla yakın temas halinde olmayı sürdüreceğini belirtti.

Durmaz, Türkiye'de yerel yönetimlerin demokrasinin tabana yayılması ve vatandaşların yönetime katılımı açısından önemli olduğunu vurguladı. İl Genel Meclislerinin, vatandaşların refahını doğrudan etkileyen kararlar aldığını ve yerel hizmetlerin planlanması, uygulanması ve denetlenmesinde önemli sorumlulukları olduğunu ifade etti.

MHP'li meclis üyelerinin, bulundukları yörenin kalkınmasını sağlamak ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için ilgili kurumlarla koordineli çalıştığını belirten Durmaz, bu sorumlulukların hakkıyla yerine getirilmesinin vatandaşlarla olan iletişime bağlı olduğunu söyledi.

Toplantıda, ülkenin sınırlarında ve gönül coğrafyasında yaşanan gelişmelerin değerlendirildiğini ve partinin "Üretken Belediyecilik" anlayışı gereği yapılması gerekenlerin hatırlatıldığını belirtti. Durmaz, MHP'nin seçimleri değil nesilleri düşünen bir anlayışla, her zaman ve her yerde vatandaşlarla buluşmayı sürdüreceğini vurguladı.

Son olarak, Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Kahramankazan’daki tesislerine yapılan terör saldırısını lanetleyerek, şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.