Gündem

MHP’li Feti Yıldız’ın acı günü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın eşi Yasemen Yıldız, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Abone Ol

Cenaze töreninde, Feti Yıldız taziyeleri kabul etti. Törene Yasemen Yıldız'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra çeşitli siyasi figürler de katıldı. TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul Valisi Davut Gül, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Can Tuncay, eski bakanlardan Taner Yıldız, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim cenazeye katılan isimler arasında yer aldı.

Ayrıca, MHP'ye yakın olarak bilinen Kürşat Yılmaz ile suç örgütü lideri olarak suçlanan Sedat Şahin de törene katılarak Feti Yıldız’ı destekledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel cenazeye çelenk gönderdi.

Yasemen Yıldız'ın cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Anadolu Hisarı Mezarlığı'nda aile kabristanına defnedildi.