MHP Gebze İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aşure etkinliğine, AKP Gebze'den kimsenin katılmadığı görüldü. MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ve ilçe yönetimi, AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın ve Gebze Belediyesi’nin gerçekleştirdiği her etkinliğe mutlaka katılım sağlıyor. Ancak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın, son zamanlarda MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın etkinliklerine katılmamaya özen gösterdikleri öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Hüda Par'a 4. madde yanıtı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Hüda Par'a 4. madde yanıtı

Son olarak, MHP Gebze İlçe Başkanlığı tarafından Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen aşure etkinliğine, MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Hacı Ertan, Özgür Büyükkaya, Muhammed Aslan, Ekrem Yılmaz, Uğur Öcal, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Şener Akın, MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Şener Akın Israrı Neden Oldu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın etkinliğe katılmadığı görüldü. AKP ve MHP’ye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Zinnur Büyükgöz ve Recep Kaya’nın MHP’nin etkinliklerine katılmama nedeninin, MHP’nin Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı’nda Şener Akın’ın ısrar etmesi olduğu öğrenildi. Bilindiği üzere, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcılığı için MHP kontenjanından Şener Akın ismi verilmişti. Ancak, Şener Akın’ın geçmişte çalıştığı Feniş Fabrikası ile devam eden davası nedeniyle, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Akın’ı başkan yardımcısı olarak istemiyordu. Başkan Zinnur Büyükgöz, Şener Akın yerine Ömer Cihan Kavak’ı belediye başkan yardımcısı olarak atamak istiyordu.

Kaynak: Kocaeli Barış Gazetesi- Hanifi Surun