Ordu'da sürdürülen mide ameliyatının ardından rahatsızlanan, 2 ameliyat daha geçiren ve hayatını kaybeden Neslihan Yılmaz'ın (26) operasyon sonrası görüntüsü ortaya çıktı. Ameliyatı yapan Opr. Dr. EA'nın kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda Neslihan ile sohbet ettiği, gelişmeler hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu görüldü.

İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan, THY Tarafından Kara Listeye Alındı İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan, THY Tarafından Kara Listeye Alındı

Samsun'un Terme ilçesinde yaşayan Yılmaz bölgesinden 3 çocuktan, Ankara'da çağrı merkezini çalıştıran Neslihan Yılmaz, Ordu'nun Fatsa bölgesinde fazla kilolardan kurtulmak amacıyla bir özel hastanede ameliyat olmaya karar verdi. 27 Mayıs'ta yapılan tahlilin ardından aynı gün operasyona alınan Yılmaz, 3 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi. Eve giren rahatsızlanan Yılmaz, yeniden tedaviye gitti. Neslihan Yılmaz, 12 ve 17 Haziran 2024 tarihlerinde yaklaşık 5 saat süren 2 operasyonda daha yakalandı. Neslihan Yılmaz, 21 Haziran'da hayatını kaybetti. Kızlarını kaybeden Yılmaz ailesi, operasyon gerçekleştiren genel cerrahi uzmanı ve diğer kusuru bulunan kişilerden 'Taksire ölüme neden olma ve sair suçlar'ın faili olarak suç duyurusunda bulundu. Doktor EA ise konuyla ilgili suçlamaları reddetti.

AMELİYAT SONRASI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Neslihan Yılmaz'ın ameliyat sonrası ayrıntıları ortaya çıktı. Opr. Dr. EA'nın kendi sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Yılmaz'ın, ameliyat sonrası ki dağılımı ve tedavileri hakkında bilgiler paylaştığı da görüldü. "Ankara'dan gelen Neslihan Hanım mutluluk tedavisi 1'inci yükseliş iş başında" notuyla birlikte yayınlanan videoda Doktor EA'nın hastalığının telkinde yer aldı ve yiyip içebileceği yiyecekler hakkında da bilgiler paylaşıldı. Yılmaz ailesi, Doktor EA tarafından sosyal medya üzerinden sağlayıcı videonun, Neslihan Yılmaz'ın vefatı sonrasında kısa sürede dolaşımdan kaldırıldığını iddia etti.

Editör: Habererk Com