Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ülkede yaşanan ekonomik krize dikkat çeken Çayır, “Her geçen gün milletimizin bir az daha yorulduğunu, umutsuzluğa kapıldığını görmenin bahtsızlığını yaşıyoruz” diye konuştu.

"TÜRKİYE ŞU AN BÜYÜK BİR ZORLUKTAN GEÇMEKTEDİR"

Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle milletin ileriyi göremez hale geldiğini söyleyen Çayır, “Bunlar için millet ölmüş, kalmış, zor durumda, alamaz hale gelmiş, bunların ehemmiyeti yok” dedi. Çayır, şunları söyledi:

“2025-2026’da Türkiye erken seçime giderken, mevcut iktidar sanki bugünleri yaşamamışız gibi para basarak, borçlanarak milletin borçlarını düzeltmeye çalışacak. Sanal bir bolluk oluşturacak. Sırf oy almak ve iktidarını devam ettirmek için. Bununla nereye varacağız? Millet mi kazansın, partimiz mi kazansın? Parti dediğin nedir senin? Parti dediğin millete bir hizmet yolu değil mi? Nasıl oldu da bu hale geldik. Çıkıyor, kendisiyle ilgili bir gelecek kuruyor. Milletle ilgili gelecek kuran siyasi partiler ya da siyasetçiler yok. Muhsin Yazıcıoğlu’nun ekolü, Milli Yol Partisi hariç.

“VATANDAŞ PERİŞAN”

MHP HÜDA PAR yerine CHP'ye yüklendi MHP HÜDA PAR yerine CHP'ye yüklendi

2002’de bu değerli arkadaşlar iktidar olduklarında, asgari ücretle sekiz çeyrek altın alınırken, şu anda 3,5 civarı çeyrek altın anca alınabiliyor. Altın şu anda her daim sığınak haline geldi. Tasarruf haline geldi. Türkiye’nin bu cendereden çıkması mümkün ama bu kafalarla mümkün değil. Vatandaş perişan. Bankaya, faize, yokluğa, yoksulluğa çarpılıyor. Ne yapacağını bilemez vaziyette.

“MİLLETİNE YALAN SÖYLEYEN BİR İKTİDAR VAR DEDİK”

Şu andaki durumu bundan üç, dört yıl önce söyledik. ‘Zamlar gelecek’ dedik. ‘Yalancı bir dünya oluşturdular’ dedik. ‘Milletine yalan söyleyen bir iktidar var’ dedik. ‘TÜİK’in açıkladığı hiçbir gösterge rasyonel değil’ dedik. Herkesin terk ettiği bir sistemi millete dayatmaya çalıştılar. Bu akılla Türkiye ileri taşınabilir mi?”

Editör: Habererk Haber Merkezi