Milliyetçi hareketin önde gelen isimlerinden İbrahim Murat Gündüz ve Kerim Yazıharman, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu tehditler karşısında bir kez daha vatansever duruşlarını sergilediler. Dün Ankara’da gerçekleşen terör saldırısını kınayan iki isim, vatanın bölünmezliği vurgusunu öne çıkardılar. Yaptıkları açıklamada, Yüce Türk Devleti’nin bekası için her türlü göreve hazır olduklarını ve teröre asla geçit vermeyeceklerini ifade ettiler.

İbrahim Murat Gündüz, (https://www.tarafsizhaber.net/yazar/ibrahim-murat-gunduz/terore-asla-boyun-egmeyiz-261-kose-yazisi )köşe yazısında Türk milletinin terörle yaşamayı asla kabul etmeyeceğini belirterek, “Türk devleti adına her türlü göreve hazırız. Terörle mücadelede kararlılığımız asla sarsılmayacak. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Gündüz, Türk milletinin güç ve kararlılığının hiçbir hain planı bozamayacağını vurguladı.

Kerim Yazıharman da terör saldırısını kınayarak, “Ya devlet başa, ya kuzgun leşe. Bizim mücadelemiz sadece terörle değil, ülkemizi zayıflatmak isteyen her türlü dış ve iç tehdide karşıdır. Cengizhan’ın ‘Bir gün bütün Türkler delirecektir! O zaman Tanrı, Türk’ü değil sizi korusun…’ sözü, Türk milletinin gücünü ifade ediyor” dedi.

Yurtdışı Turları: Dünyayı Keşfetmenin En Güzel Yolu Yurtdışı Turları: Dünyayı Keşfetmenin En Güzel Yolu

Gündüz ve Yazıharman, özellikle Türkiye’yi hedef alan hain yapıların başarısız olacağını belirterek, Türk milletinin her türlü zorluğun üstesinden gelecek güçte olduğunu vurguladılar. “Biz milliyetçiler, her türlü tehdide karşı dimdik ayakta duran bir milletin evlatlarıyız. Türk devleti tarih boyunca hep ayakta kaldı, bugün de düşmanlarımıza fırsat vermeyeceğiz” diyerek, Türk milletinin gücüne olan inançlarını ifade ettiler.

Türkiye’nin iç ve dış tehditlere karşı mücadelesinde, milliyetçilerin rolünün büyük olduğunu belirten bu iki isim, Türk milletinin her zaman devletinin yanında olduğunu bir kez daha hatırlattılar. Gündüz’ün dediği gibi: “Türk milletinin cesareti ve kararlılığı ilelebet sürecek, vatanın bölünmez bütünlüğü her şeyin önündedir.”

Editör: İsmail Türk