Market Yangını Sonrası 30 Yıllık Emek Gözyaşlarıyla Tükendi Market Yangını Sonrası 30 Yıllık Emek Gözyaşlarıyla Tükendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ünlü sanatçı Minguzzi'nin mezarının tahrip edilmesi olayına ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, olayın ardından başlatılan soruşturma neticesinde şüphelinin yakalandığını bildirdi. Bu gelişme, toplumda büyük bir yankı uyandırdı ve sanat camiasında da derin bir üzüntüye neden oldu.

Yerlikaya, yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin olayı aydınlatmak için yoğun çaba sarf ettiğini belirtti. Yakalanan şüphelinin kimliği hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi ancak soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. Olayın meydana geldiği yerin güvenliği artırılacak ve benzer durumların yaşanmaması için gerekli önlemler alınacağı vurgulandı.

Sanat dünyası ve hayranları, Minguzzi’nin anısına saygı gösterilmesi gerektiğini dile getirirken, bu tür vandalizmin kabul edilemez olduğunu belirtiyor. Bakanlık tarafından yapılan açıklamalarla birlikte kamuoyunun bilgilendirilmesi sağlanacak.