Gazeteci Nagehan Alçı, Nevşin Mengü'nün YouTube kanalındaki bir programda, bir Yunan diplomatla ilişkisi olduğunu duyurdu. Bu açıklama, medyada geniş yankı buldu. Alçı, "Şu anda bir yabancı diplomatla görüşüyorum. Eski eşim Rasim bu durumu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Kendini liberal olarak tanımlayan bir adam, birkaç telefon ederek beni Yunan ajanı olmakla ve ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi asılsız iddialarla suçladı" ifadelerini kullandı.

Yunan Diplomatın Kimliği Ortaya Çıktı

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Alçı'nın ilişki yaşadığı ve sonrasında Atina'ya geri çağrılan Yunan konsolosluğunda görevli istihbarat görevlisinin kimliği Stavros Christodoulidis olarak belirlendi. İstanbul'da Yunanistan Başkonsolos Vekili olarak görev yapan Christodoulidis, 6 Eylül 2021'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir etkinlikte konuşurken görüntülenmiş ve Yunanistan Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen birçok etkinlikte yer almıştı.

Alçı ile Christodoulidis'in ilişkisinin yaklaşık bir buçuk yıldır devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Alçı'nın açıklamalarının ardından, Christodoulidis'in Atina'ya geri çağrılması dikkat çeken bir gelişme oldu.

Meteorolojiden kuvvetli sağanak yağış uyarısı Meteorolojiden kuvvetli sağanak yağış uyarısı

Kaynak: şok gazetesi- funda ışık