Gündem

Narin'in kuzeninden şok sözler: Ağzımı açarsam beni de öldürecekler

Narin Güran cinayeti soruşturmasında dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı yapıldı.

Abone Ol

Narin Güran cinayeti soruşturmasında dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı yapıldı. Narin’in kuzeni olduğunu iddia eden bir kişi, “Her şeyi biliyorum ama konuşursam beni de öldürürler” dedi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde katledilen 8 yaşındaki Narin’i kimin öldürdüğü sorusu hala yanıt bulmadı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ederken, yeni alınan ifadeler doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Uzun süredir aile üyelerinin ve köy sakinlerinin sessiz kalması dikkat çekiyordu. Ancak bir sosyal medya paylaşımı, Narin Güran cinayetinde köyün neden sessiz kaldığını gözler önüne serdi.

Narin’in Kuzeninden Olay Yaratacak Paylaşım

Sosyal medyada Narin’in kuzeni olduğunu söyleyen ve isminin Ali Güran olduğunu belirten bir kişi, önemli açıklamalarda bulundu. Ali Güran, “Cumhurbaşkanına sesleniyorum, sizin bilmediğiniz şeyler var. Narin’in kuzeniyim. Ağzımızı açsak bizi öldürecekler köyde. Yeter artık, yeter. Tek tek açıklayacağım” ifadelerini kullandı.

Devrilen Traktörün Altında Kalarak Can Verdi!

Olay gecesinde köyde kimsenin dışarı çıkmasına izin verilmediğini belirten Ali Güran, o gece Milletvekili Galip Ensarioğlu ile defalarca görüşme yapıldığını iddia etti. Ensarioğlu’nun bu cinayeti kapatacağını söylediğini ve yüklü miktarda para istediğini öne süren Ali Güran, aynı zamanda arazi talebinde de bulunduğunu iddia etti.

Her An Öldürülebilirim

Narin’in kuzeni olduğunu öne süren Ali Güran, köyde yaşadığını belirterek her an öldürülebileceğini ifade etti. Olayı kapattıran ve köyü susturan kişinin Galip Ensarioğlu olduğunu iddia eden Ali Güran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Lütfen gözaltına alın” çağrısında bulundu.