Necla Güngör Kıragası, yaptığı açıklamada kaybettikleri için derin bir üzüntü içinde olduklarını belirtti. Bu durumun kendileri üzerinde yarattığı etkiyi vurgulayan Kıragası, yaşanan olayların önemine dikkat çekti.

Tamer Atalay’a Türk Dünyasına Hizmette 40. Yıl Onur Ödülü verildi Tamer Atalay’a Türk Dünyasına Hizmette 40. Yıl Onur Ödülü verildi

Kıragası, kayıpların sadece bireysel değil toplumsal boyutları olduğunu da dile getirdi. Bu tür durumların toplumda yarattığı travmanın uzun vadede etkili olabileceğini ifade eden Kıragası, bu konuda daha fazla farkındalık oluşturulması gerektiğini savundu.

Son olarak, Necla Güngör Kıragası, yaşanan kayıpların ardından birlik ve dayanışma çağrısında bulundu. Toplumun bu tür zorluklarla başa çıkabilmesi için birlikte hareket etmesinin önemini vurguladı.4162306218311596163 2