İstanbul'da Kar Kalınlığı 47 Santimetreyi Buldu, Tuz Kullanımı Rekor Seviyede İstanbul'da Kar Kalınlığı 47 Santimetreyi Buldu, Tuz Kullanımı Rekor Seviyede

Nehil Deresi'ndeki eşsiz menderesler, son teknoloji dronlar kullanılarak havadan görüntülendi. Bu görüntüler, bölgenin doğal güzelliklerini ve ekosistemini gözler önüne serdi. Dron ile yapılan çekimler, Nehil Deresi'nin kıvrımlı yapısını ve çevresindeki yeşil alanları detaylı bir şekilde ortaya koydu.

Görüntülerin paylaşılmasıyla birlikte, Nehil Deresi'nin korunması ve tanıtılması adına önemli bir adım atılmış oldu. Yerel halk ve doğa severler, bu tür projelerin devam etmesini beklediklerini ifade etti. Ayrıca, bölgedeki turizm potansiyelinin artırılmasına yönelik çalışmaların da hız kazanması gerektiği vurgulandı.

Dron ile gerçekleştirilen bu çekimlerin ardından, Nehil Deresi'nin doğal yapısının daha fazla ilgi görmesi hedefleniyor. Uzmanlar, bu tür projelerin hem çevre bilincini artıracağını hem de yerel ekonomiye katkı sağlayacağını belirtiyor.171568 2