Nijerya'daki Akaryakıt Tankeri Patlamasında Can Kaybı 77'ye Yükseldi

Nijerya'daki Akaryakıt Tankeri Patlamasında Can Kaybı 77'ye Yükseldi
Nijerya'nın Lagos eyaletinde bir akaryakıt tankerinin patlaması sonucu meydana gelen olayda, 77 kişi hayatını kaybetti.

Nijerya'nın Lagos eyaletinde bir akaryakıt tankerinin patlaması büyük bir felaketle sonuçlandı. Olayın ardından yapılan açıklamalara göre, patlama sonucunda toplamda 77 kişi yaşamını yitirdi. Yerel yetkililer, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlattıklarını duyurdu.

Patlama sonrası bölgedeki yangın hızla yayıldı ve çevredeki birçok araca da zarar verdi. Yangının kontrol altına alınması için itfaiye ekipleri seferber oldu. Olay yerindeki tanıklar, korkunç manzaraların yaşandığını ve insanların panik içinde kaçıştığını bildirdi.

Yetkililer, bu tür kazaların önlenmesi amacıyla güvenlik önlemlerinin artırılacağını belirtti. Ülkede sıkça yaşanan benzer olayların ardından halk arasında endişe hakimken, hükümetin konuya dair alacağı yeni tedbirler merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.