Bir baba, av sırasında meydana gelen üzücü bir kaza sonucunda 10 yaşındaki oğlunu vurdu. Olayın ardından acil sağlık ekipleri hemen müdahale ederek çocuğu hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Bakan Kurum, Depremzedeyi Evinde Ziyaret Etti Bakan Kurum, Depremzedeyi Evinde Ziyaret Etti

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında baba, gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilen baba, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mahkeme, olayın kaza olduğunu belirterek babanın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Bu trajik olay, aile içinde büyük bir yas ve üzüntüye neden oldu. Yetkililer, benzer kazaların önlenmesi için avcılık kurallarının daha sıkı denetlenmesi gerektiğini vurguladı.172053 2