Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından Jose Mourinho ile yaşadığı olaylara dair açıklamalarda bulundu.
Ekol TV'ye konuşan Buruk, hakemlere Türkçe ve İngilizce "Çok iyi maç yönettiniz" dediğini ve Mourinho'nun bu sözlere tahrik olduğunu belirtti.
Hakemleri tebrik etmesinin ardından kameralara yansıyan sevinç görüntüsü hakkında, "Ezeli rakibimizi kendi sahasında yendim, nasıl sevineceğimi kimseye soracak değilim" dedi. Fenerbahçe teknik direktörünün yardımcısının maç boyunca kendilerini tahrik ettiğini ve Mourinho'nun müdahalesi sonrası canının yandığını ifade eden Buruk, fiziksel temasın hiçbir şekilde açıklanamayacağını vurguladı. Mourinho'ya "f.ck off" demediğini de ekledi.