Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! Hizbullah'tan İsrail'e misilleme!

Brezilya'nın Correia Pinto kentinde, öldü sanılan 8 aylık bebek Kiara Crislayne de Moura dos Santos, cenaze töreni sırasında dirildi. Tabutunda hareket eden bebek, acilen hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

The Mirror'da yer alan habere göre, 19 Ekim'de Faustino Riscarolli Hastanesi'ne kaldırılan Kiara'nın nefes almadığı ve kalp atışının olmadığı tespit edilerek ailesine ölüm haberi verilmişti. İki saat sonra cenaze hazırlıkları başladı.

Cenaze töreni sırasında, bir katılımcı tabutun içinde Kiara'nın hareket ettiğini fark etti. Bebeğin eli sıkıca kavradığı görüldü ve sağlık ekipleri çağrıldı. Nabzının attığı tespit edilen bebek, tekrar hastaneye götürüldü ancak yoğun bakımda kalbi yeniden durdu.

Minik bebeğin ailesi, 24 saat içinde çocuklarını ikinci kez kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Baba Cristiano Santos, "Zaten yıkılmıştık. Sonra biraz umut geldi, ama sonra bu oldu," diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Hastane, bebeğin yanlışlıkla 'ölü' ilan edildiğini kabul ederek aileden özür diledi ve olayla ilgili soruşturmanın 30 gün içinde tamamlanacağını açıkladı.

Kaynak: Haber merkezi