Almanya'da iki Türk'ün hayatını kaybettiği yangınla ilgili yeni gelişme Almanya'da iki Türk'ün hayatını kaybettiği yangınla ilgili yeni gelişme

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil park halindeki araçlara ve yolun karşısına geçmekte olan yayalara çarptı. Kazada 5 çocuk hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kazaya karışan 34 GB 7089 plakalı otomobilin sürücüsünün kimliği henüz belirlenemedi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, 5 çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralanan 3 kişi ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ağır.

Olay yerine gelen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kazayla ilgili bilgi aldı ve açıklamalarda bulundu. Vali Şıldak, kazada 5 çocuğun hayatını kaybettiğini, yaralılar arasında iki yetişkin ve bir çocuğun bulunduğunu, bir yetişkinin durumunun ise ağır olduğunu belirtti. Vali, kazanın trafik hatasının sonuçlarından biri olduğunu vurgulayarak ailelere başsağlığı diledi ve yaralılara acil şifalar diledi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Habererk Com