Ankara'da geçen ay ailesini katledip intihar eden özel harekat polisi Veysel Öztürk'ün, Sinan Ateş cinayetiyle bağlantılı olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Öztürk'ün, eski MHP milletvekili ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski TBMM danışmanı olan Olcay Kılavuz'un yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Öztürk'ün, Sinan Ateş cinayeti sonrası dağıtılması istenen Özel Harekat'ta Kılavuz'a yakın isimlerin arasına katılmasıyla ilgili bir bağlantı olduğu iddia ediliyor.

Ayhan Bora Kaplan Davasında Ara Karar çıktı Ayhan Bora Kaplan Davasında Ara Karar çıktı

Sözcü gazetesinden Hazar Dost'un haberine göre, Öztürk ile Kılavuz arasındaki ilişkinin boyutları şaşırtıcı derecede yakın çıktı. Öyle ki, Kılavuz'un, Sinan Ateş'in oğlu Mustafa'nın sünnetinde kirvelik yapmış olması ve çocuğunun kucağında şiir okuduğu görüntüler ortaya çıktı.

Öztürk'ün Temmuz 2023'te Hatay'a görevlendirilmesi ve Mart 2024'te Silah Patlayıcılar Büro Amirliği'ne atanması da dikkat çeken detaylar arasında. Öztürk'ün, Sinan Ateş cinayetiyle bağlantılı olduğu iddiaları, cinayetin yaşandığı dönemde Tetikçiyi kaçıran Tolgahan Demirbaş'ın gözaltına alındığı evin sahibi olduğu öne sürülen Kılavuz'un da adının sıkça anılmasından kaynaklanıyor.

Editör: Habererk Com