CHP'li Ali Gökçek'ten Ali Yerlikaya'ya soğuk terler döktürecek 3 soru CHP'li Ali Gökçek'ten Ali Yerlikaya'ya soğuk terler döktürecek 3 soru

Meral Akşener döneminde İYİ Parti’den istifa eden, Musavvat Dervişoğlu'nun genel başkan seçildikten sonra kulislerde İYİ Parti'ye döneceği konuşulan Ankara bağımsız milletvekili Yüksel Arslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, 22 yıllık AKP iktidarını eleştirdi. Arslan, AKP'nin terörle mücadelede ve devlet yönetiminde gösterdiği zaafiyeti dile getirdi.

Ankara bağımsız milletvekili Yüksel Arslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, 22 yıllık AKP iktidarını eleştirdi. Arslan, AKP'nin terörle mücadelede ve devlet yönetiminde zaaf gösterdiğini ifade etti. Ayrıca, vatan, millet, bayrak ve din için canını feda eden kahramanları anarak, devletin güvenlik ve emniyetinin birinci önceliği olması gerektiğini vurguladı.

Arslan, AKP'nin geç veya yanlış aldığı kararların Türk milletine büyük bedeller ödettiğini ve propaganda aygıtlarını kullanarak geçmişte yapılan yanlışları unutturmaya çalıştığını belirtti. 2002 yılını baz alarak terörle mücadelede AKP'nin performansını eleştiren Arslan, terörle mücadelede yetersiz kalındığını, çözüm sürecinde yapılan hataları ve terör örgütleriyle yapılan müzakereleri sert bir dille eleştirdi.

Arslan, AKP'nin terörle mücadele ve asayiş politikalarının yetersiz olduğunu, kahraman asker ve polislerin haklarının korunması gerektiğini ve devletin milli değerlerinin unutturulmaya çalışıldığını belirtti. Ayrıca, şehitlerin ve gazilerin unutulmayacağını, milli değerlere sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Editör: Habererk Com