Bir grup dolandırıcı, kadın profilleri kullanarak sosyal medya platformlarında sahte hesaplar açtı. Bu hesaplar üzerinden yapılan işlemlerle toplamda 500 milyon liralık bir vurgun gerçekleştirildi. Dolandırıcıların hedef aldığı kişiler, bu sahte hesaplar aracılığıyla çeşitli vaatlerle kandırıldı.

Fatih'te Bıçaklı Saldırı: Şüpheli Polise Direnirken Vuruldu Fatih'te Bıçaklı Saldırı: Şüpheli Polise Direnirken Vuruldu

Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Sahte hesapların tespit edilmesi ve dolandırıcılık faaliyetlerinin durdurulması için çalışmalar sürdürülüyor. Yetkililer, vatandaşları bu tür dolandırıcılıklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Bu tür olayların artış göstermesi, sosyal medya kullanıcılarının güvenliğini tehdit ediyor. Uzmanlar, kullanıcıların tanımadıkları kişilerle iletişim kurarken daha temkinli olmalarını öneriyor.191720 2