Çorum-Samsun karayolunda ilerleyen iki aile, yol verme konusunda bir başka araçla yaşadıkları anlaşmazlık sonucu tacize uğradı ve yol sıkıştırması yaşadı. Korna ve farlarla tepki gösteren aile, yollarını kesen saldırganlar tarafından fiziksel saldırıya maruz kaldı. Bu olayda, aynı aileden altı kişi yaralandı, biri ağır yaralar aldı. Saldırıyı düzenleyen Ahmet Özgün ve oğlu Yusuf Özgün polis tarafından gözaltına alındı.

Bedelli askerlik ücreti belli oldu Bedelli askerlik ücreti belli oldu

Saldırının detayları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, 21 Haziran Cuma gecesi saat 00.30 civarında E95 Çorum-Samsun karayolu, Kavak ilçesi yakınlarında gerçekleşti. İki ayrı araçta seyahat eden aile üyeleri, başka bir aracın tacizine maruz kaldı ve bu duruma selektör ve korna ile tepki gösterdiklerinde, araçları durduruldu.

Saldırı sonucunda aileden 70 yaşındaki Latif Özdil ciddi şekilde yaralandı; burnu ve kafatasında kırıklar oluştu. 48 yaşındaki Kamuran Özdil'in kolu kırıldı ve vücudu ciddi şekilde darp edildi. 62 yaşındaki Kamile Özdil belinden yaralandı. Diğer araçtaki 31 yaşındaki Seyit Ozan Özdil'in bacağı kırıldı, 24 yaşındaki Müberra Özdil ve 6 aylık bebek Serra Hüma Özdil cam kırıkları nedeniyle kesiklerle yaralandı.

Saldırıyı gerçekleştiren baba-oğul, gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edildi. Olay sırasında saldırganları kışkırttığı iddia edilen anne Arzu Özgün ise ifade vermesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Haber merkezi