A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş, son oynanan maçta yaşanan kaybın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Güneş, takımın bir çıkışa ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, bu fırsatı değerlendiremediklerini ifade etti.

Enduro ve ATV Türkiye Şampiyonası, Birkan Polat’ın Gösterisiyle Başladı Enduro ve ATV Türkiye Şampiyonası, Birkan Polat’ın Gösterisiyle Başladı

Güneş, oyuncularının performansını değerlendirirken, karşılaşmanın sonucunun kendileri için hayal kırıklığı yarattığını belirtti. Takım olarak daha iyi sonuçlar almak adına çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

Sonuçların beklenildiği gibi gitmediğini kabul eden Güneş, önümüzdeki süreçte yapılacak olan hazırlıkların önemine dikkat çekti. Bu durumun üstesinden gelmek için gereken adımları atacaklarını söyledi.