Spor

Şenol Güneş’ten Trabzonspor’da ilk

Şenol Güneş, Trabzonspor'un başındaki 5. dönemine istediği gibi başlayamadı, ancak Kayserispor maçında Nwakaeme'nin performansı takımı canlandırdı.

Abone Ol

Şenol Güneş, Trabzonspor'un başındaki 5. dönemine istediği gibi başlayamadı, ancak Kayserispor maçında Nwakaeme'nin performansı takımı canlandırdı. Abdullah Avcı'dan görevi devralan Güneş, ikinci maçından da beraberlikle ayrıldı ve Trabzonspor sezona 4 beraberlikle başladı. Güneş, Trabzonspor kariyerinde ilk kez üst üste iki Süper Lig maçında puan kaybetti.

Tecrübeli teknik direktör, takımın düzeltilmesi gereken yönleri olduğunu belirterek, "Takımı kendi haline bıraksan zaten 4 puan alır. Bunu bir bitiş olarak kabul etmeli ve yeniden başlamalıyız. Oyuncularım güçleri yetmese de savaşacaklar. Topu iyi kullanmamız, iyi oynamamız gerekiyor. Takımı düzelteceğiz" dedi.

Son şampiyonluğun mimarlarından olan ve iki yıl aradan sonra Trabzonspor'a dönen Anthony Nwakaeme, Kayserispor maçındaki performansıyla dikkat çekti. Sakatlıktan yeni çıkan 35 yaşındaki futbolcu, Kayserispor önünde 4 çalım atıp, 4 şut pası verdi ve son dakikadaki asistiyle 1 puanın kurtarılmasını sağladı.

Trabzon yerel medyası, Kayserispor önünde 2-0'dan geri dönerek 1 puanı kurtaran Trabzonspor'a destek verdi. Karadeniz Gazetesi "Güneş varsa Umut var", Taka "Trabzonspor ruhu geri döndü", Günebakış "Kabustan uyanış" başlıklarını attı.