Ankara'da suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medyada Saniye Ateş'e yönelik hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından sanıkların ilk kez hakim karşısına çıktığı ve 22 tutuklu sanıktan 10'unun tahliye edildiği duruşma sonrası, Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ve kardeşleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

TEM'de Zincirleme Kaza: 2 Ölü, 5 Yaralı TEM'de Zincirleme Kaza: 2 Ölü, 5 Yaralı

Sosyal medyada bazı hesaplar tarafından hedef gösterilen aileye Ayşe Ateş'ten sert bir yanıt geldi.

Ayşe Ateş, "Siz ne bulanacak bir mideye ne de şahsiyet namına bir kaideye sahipsiniz! Ne aile terbiyesi almışsınız ne de insanlıktan nasibinizi... Kocasını, evladını, kardeşini toprağa vermiş bu kadınları Ülkü Ocaklarına, MHP'ye saldırmakla suçlayıp hedef gösterirken öfkeden kıpkırmızı oluyorsunuz. Ne utanma var ne arlanma! Yalanın, iftiranın bini sizde bir para. Dürüstlük mü, namus mu, haysiyet mi, şeref mi? Ara babam, ara. Saldırın ulan, bekliyoruz! Adalet düşleyenlerin kabusçuları, namussuzların namusçuları, doğru söz mahpusçuları saldırın! Memleketin kalleş pusucuları, torbacıların çanak tutucuları saldırın!

Kiralık katillerin, torbacıların beyanlarını, trollerinizin yalanlarını, gerçek azmettiricilerin yeni şiddet planlarını yanınıza alıp saldırın! İrin akan, yan bakan, kan kokan ağzınızla saldırın! Ne algı operasyonlarınız ne bu operasyonları yapan moronlarınız ne de alnımıza yollayacağınız kiralık kurşunlarınız bizi bu adalet yolundan döndürebilir. Çünkü siz bizim canımızı çok yaktınız. Siz bizim canımızı çoktan aldınız. Yapmayacaktınız!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi