Şırnak ilinde meydana gelen yoğun kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açtı. İl genelinde toplamda 19 köy yolu, kar birikintileri nedeniyle trafiğe kapandı. Yetkililer, yolların açılması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Bitlis'te Kara Saplanan Araç İçin Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı Bitlis'te Kara Saplanan Araç İçin Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

Kar yağışının etkisiyle birlikte, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Ulaşımın sağlanamadığı köylerdeki durumun ciddiyeti dikkat çekiyor. Şırnak Valiliği, bu konuda gerekli önlemlerin alındığını ve ekiplerin sahada aktif olarak görev yaptığını duyurdu.

Hava koşullarının düzelmesiyle birlikte yolların yeniden açılması bekleniyor. Ancak şu an için kapalı olan yollarla ilgili güncel bilgilere ulaşmak isteyen vatandaşların resmi kaynakları takip etmeleri öneriliyor.170564 2