Olay, dün akşam saatlerinde şehir merkezinde meydana geldi. Fatma, yürüyüş yaparken eski sevgilisi tarafından aniden saldırıya uğradı. Saldırganın, genç kadına şiddet uyguladığı ve bu esnada çevredeki vatandaşların durumu polise bildirdiği öğrenildi.
Polis ekipleri olay yerine intikal ettiğinde Fatma'nın ağır yaralı olduğu tespit edildi. Hızla hastaneye kaldırılan genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
Bu trajik olay, toplumda büyük bir infial yarattı. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi gerektiğine dair çağrılar artarken, yetkililerin konuya ilişkin daha fazla önlem alması gerektiği vurgulanıyor.