Son üç gündür devam eden yangın, bir sondaj alanında patlak verdi. Olayın ardından bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlerin yayılmasını önlemek için yoğun çaba sarf ediyor. Ancak, yangının büyümesi nedeniyle çalışmalar zorlu bir hal almış durumda.
Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, yetkililer olayla ilgili incelemelere başladı. Sondaj çalışmasının yapıldığı bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve çevredeki vatandaşlar uyarıldı. Yangının söndürülmesi için gerekli tüm kaynakların seferber edildiği bildirildi.
Bölgedeki durumun ciddiyeti göz önüne alındığında, yerel yönetimden yapılan açıklamalarda halkın dikkatli olması gerektiği vurgulandı. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.