• DOLAR 34,26 %0.38
  • EURO 37,25 %0.48
  • STERLIN 44,70 %0.48
  • ALTIN 2.989,51 %1.19
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.600 %2.24
  • ETHERIUM 2.643 %1.65
13°
8 ay önce Turan Dünyası

Sosyal medyada yayınlanan bir içerikte en az nüfuslu Türk halklarının nüfusu açıklandı. İşte detaylar...

8 ay önce Dünya

 Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın ‘Shahed’ İHA’larıyla Harkiv’i hedef aldığını ve 3'ü çocuk olmak üzere 5 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. 

8 ay önce Dünya

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, "Kongre'nin bu hafta, Türkiye'nin 40 yeni ve 79 modernize edilmiş F-16 uçağı satın almasını onaylama kararı ileriye doğru atılmış önemli bir adımdır" dedi.

8 ay önce Gündem

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından uluslararası grupla bölgede incelemeler yaptıklarını belirterek, 250 hasarlı yapıdan alınan veriler ışığında yeterli perde duvar kullanınca yapıların kurtulma oranlarının yükseldiğini söyledi.

8 ay önce Ekonomi

14 Şubat Sevgililer Günü'ne günler kala Nişantaşı'nda 'eski sevgili pazarı' kuruldu. Eski sevgiliden kalan eşyalar bu pazarda satışa sunuluyor.

8 ay önce Gündem

İzmir’de Suriye uyruklu 5 öğrenci, bir Türk öğrenciyi önce tehdit sonra darp etti. İtişme sırasında yere düşüp bayılan Türk öğrenci, darp raporu alarak emniyete şikayette bulundu.

8 ay önce Gezelim Görelim

Konya Karatay Belediyesi tüm belediyelere örnek olacak bir ilke imza attı. Karavancılar için yaptığı karavan park  büyük ilgi görüyor

8 ay önce Analiz

Ekonomik kurtuluş hukukun üstünlüğüne bağlıdır

8 ay önce Dünya

 İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun sivillerin Refah kentini terk etmesi talebi sonrası gündeme gelen olası ‘Refah saldırısı’, dünyadan tepki gördü. İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, bu olası saldırısı konusunda derin endişe duyduğunu ifade ederken, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı, bu saldırının gerçekleşmesi durumunda çok ciddi yansımaların olacağını söyledi. 

8 ay önce Gündem

Kocaeli'de, cezaevindeki çocuk koğuşunda tutuklu bulunan S.T. ile M.D. aynı koğuşta kaldıkları 4 kişi tarafından cinsel istismara uğradığını öne sürdü.