• DOLAR 34,19 %0.21
  • EURO 37,17 %0.13
  • STERLIN 44,65 %0.13
  • ALTIN 2.978,79 %0.83
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.800 %0.59
  • ETHERIUM 2.603 %-0.86
13°
8 ay önce Politika

CHP ve İYİ Parti arasında iki büyükşehir için işbirliği yapılması yönünde görüşmeler devam ediyor. İşte haberin detayları...

8 ay önce Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Erzincan'da yaşanan çevre işçi katliamıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

8 ay önce Magazin

 Tasarımcı , organizatör, sanatçı menajeri ve Film-San Vakfı Kurucu Başkanı Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.

8 ay önce Politika

Gürsel Tekin’in Memleket Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı konuşuluyor.

8 ay önce Politika

Adayların açıklanması sırasında 9 ilçede mevcut belediye başkanlarının 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmemesi protestolara neden oldu.

8 ay önce Magazin

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görülen 14 yaşında şöhreti yakalayan ünlü şarkıcının hayatı ve kariyeri.

8 ay önce Gündem

Muhtarların devletimizden aldıkları çok, verdikleri hiç bir şey yok denecek kadar az. Ya tüm yetkileri geri verilmeli yada tamamen muhtarsız yaşam tercih edilmelidir.

8 ay önce Gündem

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) bilim danışmanı Dr. Erol Kesici, Marmara Denizi'nde Kuruçeşme, Sarıyer ve Beykoz kıyılarında aşırı kirliliğin göstergesi binlerce denizanasını görüntüledi. Dr. Kesici, Marmara'da depremden sonraki en önemli ikinci tehlike olarak gösterdiği istilacı denizanalarının toplanması gerektiğini söyledi. 

8 ay önce Gündem

15 Temmuz 2016'da darbe gecesi İstanbul Atatürk Havalimanı ve kulesini işgal etmeye çalışan askerlerden olduğu belirlenen E.E., Ankara'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalandı. E.E., FETÖ/PDY'ye üye olmak suçundan tutuklandı.

8 ay önce Gündem

 İstanbul'da, masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüpheliden, Kerem Balin’in Youtube'de, paranormal olaylarla ilgili videolar çektiği ortaya çıktı.