• DOLAR 34,15 %-0.03
  • EURO 37,13 %-0.07
  • STERLIN 44,48 %-0.07
  • ALTIN 2.945,54 %0.29
  • BİST100 9.022 %0.74
  • BITCOIN 67.300 %0.64
  • ETHERIUM 2.620 %0.19
16°
8 ay önce Genel

Kadın mont modelleri arasından seçim yaparken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli faktör bulunur. Bunlara özen göstermek; şıklığı ve rahatlığı bir araya getirerek mükemmel bir kombin oluşturmanızı sağlar. Seçim yaparken montun malzemesi ve kalitesi önemlidir. Sizi soğuktan koruyacak, rüzgârı engelleyecek ve uzun süreli kullanım için dayanıklı olacak bir malzeme seçimi yapmak önemlidir.

8 ay önce Genel

Fazla kiloya sahip kadınlar vücut tipine uygun ideal pantolonu seçerken zorlanabilir. Çünkü rahat oturan ve vücudu saran pantolon bulmak büyük bedenler için zor olabilir. Ancak biraz arayış ve bazı faydalı ipuçları ile vücut tipiniz ne olursa olsun şık ve de rahat pantolon bulabilirsiniz. Öncelikle, vücut şeklinizi ve hangi stilin vücudunuzu en iyi şekilde gösterebileceğini anlayarak işe koyulabilirsiniz.

8 ay önce Genel

BB krem; cilt bakımı ile makyajı bir araya getiren hafif bir güzellik ürünüdür. Çoğunlukla kapatıcılığının yanında nemlendirici işlevi de bulunur. Cilt tonunu eşitleyen bu ürün, aynı zamanda güneş koruması da sağlar. Bu özellikleri sayesinde makyaj rutinlerinde pratik bir tercih olarak öne çıkar.

8 ay önce Otomobil
8 ay önce Gündem

Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Porf. Dr. Metin Arıkan genç yaşta hayatını kaybetti.

8 ay önce Gündem

16 yıl süren hukuk mücadelesi sonunda, Çağlayan Adliyesi'ndeki değerli hakim ve savcılar tüfeği müsadere etmeyip, Vedat Yenerer'e iade kararı verdiler.

8 ay önce Ekonomi

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ABD'den gelen son veriler hakkında yıl sonu altın tahminini değerlendirdi.

8 ay önce Gündem

Her Cuma CINE 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan İdealistler Dünyası, yepyeni konuklarıyla bu akşam ekranlarda olacak.

8 ay önce Politika

İYİ parti Aydın aday tanıtım toplantısına girmesi partili iki kişi tarafından engellenmek isteyen S.T ve eşi A.T polisin müdahalesi ile karşılaştı.

8 ay önce Politika

Küçükçekmece'de Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın, seçim çalışması sırasında düzenlenen ve bir kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınanlardan 13'ü tutuklanma talebiyle, 4'ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması istemiyle mahkemeye sevk edildi.