• DOLAR 34,29 %0.36
  • EURO 37,49 %-0.11
  • STERLIN 44,79 %-0.11
  • ALTIN 2.911,13 %0.75
  • BİST100 9.052 %0.99
  • BITCOIN 61.120 %-0.38
  • ETHERIUM 2.423 %0.96
27°
2 ay önce Gündem

Suudi Arabistan’da gözaltında tutulan ve Türkiye'nin girişimleri sonucu serbest bırakılan Türk gazeteci Kurtuluş Demirbaş bugün Türkiye'ye dönüyor.

2 ay önce Turan Dünyası

Özbekistan Navoi Valisi Tursunov Normat Tulkunovich ve beraberindeki 15 kişilik heyet, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası üyeleriyle bir araya gelerek iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.

2 ay önce Gündem

Elazığ’da 3 bin dönüm alana domates eken Erhan Arıkboğan hasada başladı. Pazarda fiyatların 25 ile 30 lira arasında olduğunu dile getiren Arıkboğan, vatandaşlara seslenerek, ’’Gelin tarladan 8 liraya alın’’ dedi.

2 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın, Kıbrıs Türklerini ve Türk ordusunu hedef alan açıklamasının şiddetle kınandığını bildirdi.

2 ay önce Dünya

ABD’de Kongre yakınlarında bir saldırgan etkisiz hale getirildi.

2 ay önce Analiz

Zengezur koridorunda ve Kalkınma yolunda son durum

2 ay önce Gündem

Meteoroloji 17 Temmuz hava durumu raporunda ülke genelinde sıcaklıkların artacağını ayrıca bazı illerde gök gürültülü sağanak yağışların görüleceğini açıkladı.

2 ay önce Gündem

Kızılay’ın eski başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık’ın otomobiliyle çarptığı motosiklette yaşamını yitiren 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki’nin ailesinin avukatları dün savcılığa giderek şikâyet dilekçesi sundu.

2 ay önce Gündem

Prof. Dr. Adnan Yüksel “Çocuklar, üniversitelerde 4-6 yılını geçiriyor. Bu yüzden tercih yaparken en önemli şeylerden biri yeteneklerini bilmeleri ve ona göre üniversite ve bölüm seçmeleridir” açıklaması yaptı.

2 ay önce Genel

Altın dedektörleri, hazine avcılığı ve madencilik faaliyetlerinde büyük önem taşır. Doğru dedektör seçmek, başarılı bir arama deneyimi için kritik bir faktördür. Bu makalede, piyasadaki en iyi altın bulma dedektörlerini ve bu cihazların öne çıkan özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Ayrıca, bu dedektörleri Deha Dedektör'den temin edebileceğinizden bahsedeceğiz.