• DOLAR 34,09 %0.20
  • EURO 38,14 %0.12
  • STERLIN 45,40 %0.12
  • ALTIN 2.841,97 %0.45
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.500 %1.77
  • ETHERIUM 2.516 %4.83
19°
1 ay önce Gündem

Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve Van’ın doğu çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

1 ay önce Genel
1 ay önce Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ada’da Kıbrıs Barış Harekâtı ile sağlanan barış ve huzur ortamı yarım asırdır sürmektedir. Türkiye olarak Kıbrıslı soydaşlarımız ile omuz omuza durmaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin hak ve çıkarlarını her daim savunmaya devam edeceğiz" dedi.

1 ay önce Analiz

Uzak durmanız gereken insan tipleri

1 ay önce Turan Dünyası

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Şuşa'da düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Gayriresmi Zirvesi'ne katılımının KKTC'nin tanınmasına doğru atılan önemli adım olduğunu söyledi.

1 ay önce Gündem

Türkiye’de işsizlik oranı en düşük il yüzde 4,8 ile Sinop oldu. Sinoplular bu durumu ’genç nüfusun azlığına’ ve ’emekli şehri’ olmasına bağladı.

1 ay önce Politika

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Erdoğan Araplardan parayı bulduğu gün Mehmet Şimşek’e ‘Bay bay Mehmet’ der. Şu anda buna tahammül etmesinin sebebi parayı batıdan bulmaya çalışıyor olması çünkü Araplardan para alamıyor. Arap’tan parayı bulsun gözünün yaşına bakmaz ki bence böyle olacak” dedi.

1 ay önce Politika

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Avukat Yusuf Ö., Türkiye Cumhuriyet Devleti aleyhine açıklamalarda bulunduğu için sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

1 ay önce Gündem

Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan Kayserili Gaziler Tahir Şahin, Halim Şahbaz ve Kırşehirli Kıbrıs Gazisi Kemal Parlak o günlere dair duygu dolu hikayelerini anlattılar.

1 ay önce Sağlık

Hatay’da görevli Diyetisyen Tuğçe Öntürk, kavurucu sıcaklıkların etkili olduğu bu günlerde insanların sıvı kaybını önlemek için günlük 2 buçuk litre su içmeleri gerektiğini söyledi.