• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.501 %-0.94
  • ETHERIUM 2.667 %-1.76
25°
1 ay önce Gündem

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde bulunan Selimiye Cami'sine Suriye uyruklu bir kişinin yardımcı imam olarak atandığı iddialarına ilişkin soru önergesi verdi. Erdem, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a, "Antalya’ya Suriyeli imam mı atandı" diye sordu.

1 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın 729 bin Suriyeliyi adreslerinde bulamadıklarına yönelik açıklamasını eleştirdi.

1 ay önce Dünya

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden hedef almasına Dışişleri Bakanlığı’ndan yanıt geldi. Bakanlık açıklamasında Katz için ''Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini çoktan yitirmiştir'' denildi.

1 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, 122 Sağlık-Sen yöneticisinin sağlık kurumlarında üst düzey yönetici pozisyonlarına getirilmesine tepki gösterdi.

1 ay önce Genel

İstanbul Boğazı'nda ilk kez nadir bir deri sırtlı deniz kaplumbağası kaydedildi. Bu gözlem, iklim değişikliği ve türlerin yayılımı açısından önemli bir keşif olarak değerlendirildi.

1 ay önce Politika

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Instagram'a erişim yasağı getirilmesi üzerine sosyal medya platformu X üzerinden dikkat çekici paylaşımlar yaptı.

1 ay önce Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, milyonlarca araç sahibini ilgilendiren araç muayenelerine ilişkin yeni bir düzenleme için çalışma başlattı.

1 ay önce Dünya

Endonezya'da yaşanan ilginç bir olayda, bir Türk vatandaşı, yerel bir tapınakta gusül abdesti alması sosyal medyada dikkat çekti.

1 ay önce Politika

Metropoll Araştırma'nın kurucusu Özer Sencar, sosyal medya hesabı üzerinden son anket verilerini paylaştı. Ankette AKP'nin oy oranında düşüş yaşandığı görüldü.

1 ay önce Gündem

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, Antalya’nın Kepez ilçesindeki bir camiye Suriye uyruklu bir kişinin imam olarak atandığını iddia etti.