• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.580 %0.12
  • ETHERIUM 2.657 %-0.42
24°
1 ay önce Gündem

CevapSende programı sunucusu Mahmut Göde’nin Instagram’ın kapatılmasının zararlarını tane tane açıkladığı video, izlenme rekorları kırıyor.

1 ay önce Politika

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in danışmanı Emin Adanur dolandırıcılıktan yargılanıyordu. Adanur’un hakim değiştikten sonra tahliye olduğu belirtildi.

1 ay önce Eğitim

Doğru mesleği seçmek, kişinin yeteneklerini en verimli şekilde kullanmasını sağlar ve uzun vadede hem kişisel hem de profesyonel gelişimini destekler.

1 ay önce Politika

Eski CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı TV programında 6’lı masa verdiği sözleri tutmadı açıklamasında bulundu. Yeniden aday olacak mısınız, sorusuna yanıt verdi.

1 ay önce Dünya

Hizbullah, İsrail'in kuzeyinde yer alan ordu üssünü vurdu.

1 ay önce Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde eş zamanlı olarak "yasa dışı bahis, nitelikli dolandırıcılık, bilişim sistemine girme ve çevrimiçi çocuk müstehcenliği” suçlarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Siberağ-5” operasyonlarında 54 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

1 ay önce Kültür Sanat

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, yaptığı bir röportajda kendisine uzaylı denmesine bir açıklık getirdi. İşte detaylar....

1 ay önce Gündem

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Kabe'de yaşanan bir olaya tepki gösterdi.

1 ay önce Politika

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, İsrail'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevde kalmasını istediğini belirtti.

1 ay önce Sağlık

Denizler, insanlar için birçok fayda sağlayan önemli bir kaynakken yüzerken sağlık açısından dikkat edilmesi gereken önemli hususlar vardır.