• DOLAR 34,15 %-0.07
  • EURO 38,26 %0.10
  • STERLIN 45,74 %0.10
  • ALTIN 2.923,76 %0.12
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %0.38
  • ETHERIUM 2.667 %-0.24
18°
1 ay önce Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, “Yeniden Refah Partimizden seçilen belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri, AK Parti iktidarının siyasi şantaj yöntemleriyle karşı karşıya kalmaktadırlar” dedi.

1 ay önce Dünya

İsrail Parlamentosundaki muhalif Ortak Liste Partisi Milletvekili Ofer Cassif, İsrail hükümetinin Gazze Şeridi'nde "kasıtlı soykırım" işlediğini bildirdi.

1 ay önce Gündem

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, Valilik ve Kaymakamlık'ların uygun göreceği etkinlikler dışında yapılması muhtemel her türlü açık yer toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, toplu olarak karşılama ve uğurlama merasimleri, kurum ve kuruluşların kendi binası dışında yapacakları basın açıklaması, oturma eylemi ve mitinglerin yasaklandığı belirtildi.

1 ay önce Dünya

ABD yönetiminin, Gazze'ye saldırıları devam eden İsrail'e toplam değeri 20 milyar doları aşan silah ve mühimmat satışına onay vermesi tepki çekti.

1 ay önce Ekonomi

Emekliler için sosyal hayatta daha fazla yer alma fırsatlarını artırmayı hedefleyen birçok uygulama devreye alınırken, son açıklama Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın çalışması olarak gündeme geldi.

1 ay önce Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulunarak saydı sayıştırdı.

1 ay önce Ekonomi

Türkiye'nin en fazla nüfusuna sahip şehri İstanbul'da, kiralık ev fiyatlarında artış yaşandığı gözlemlendi.

1 ay önce Politika

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AKP'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu.

1 ay önce Sağlık

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda diş macunundaki kimyasal maddelerin çocuklar üzerindeki etkisi ortaya çıktı.

1 ay önce Politika

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden adaylık konusunda geri dönüş sinyali verdi. İşte haberin detayları...