• DOLAR 34,20 %-0.07
  • EURO 37,94 %0.32
  • STERLIN 45,62 %0.32
  • ALTIN 2.923,08 %-0.22
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 61.609 %-3.96
  • ETHERIUM 2.455 %-6.22
17°
1 ay önce Kültür Sanat

Osmanlı İmparatorluğu’nun 18. yüzyıl sonlarında yaşadığı en önemli ayaklanmalardan biri olan Kabakçı Mustafa İsyanı, Sultan III. Selim'in reformlarını hedef almış ve Osmanlı'da "Nizam-ı Cedid" olarak bilinen yenilik hareketinin sonunu getirmiştir.

1 ay önce Analiz

Osmanlı Sistemi'nin bozulması 1.bölüm

1 ay önce Dünya

Eritre'nin eski Maliye Bakanı Berhane Abrehe'nin yaklaşık altı yıldır kaldığı cezaevinde hayatını kaybettiği bildirildi.

1 ay önce Gündem

Avrupa'da kabin bagajı kuralları değişti.

1 ay önce Gündem

Şanlıurfa'da, dönercilik yapan İsmail Acma, sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı.

1 ay önce Analiz

Araplara göre biz Türkler neyiz?

1 ay önce Sağlık

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, maymun çiçeği denilen MPOX virüsünün Türkiye'de görüldüğü iddiaları ve Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Politika

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Feti Yıldız, "Ağzı kafasından bir karış yukarıda olanların kulağına küpe olsun. Hukuk devletinde hiç kimse kendi davasının yargıcı olamaz" dedi.

1 ay önce Sağlık

Uzm. Dr. Müge Yetener, B12’nin vücudumuzun olmazsa olmaz vitaminlerinden biri olduğunu söyleyerek “Eksikliği halsizlik ve yorgunluktan, sinir sistemi sorunlarına, nefes darlığından baş dönmesine, bellek problemlerine kadar pek çok sağlık sorunlarına davetiye çıkarıyor” dedi.

1 ay önce Gündem

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiğine dair yayılan asılsız haberlerle ilgili olarak önemli bir açıklamada bulundu.