• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.050 %-0.48
  • ETHERIUM 2.400 %-1.23
23°
3 hafta önce Politika

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili, iktidarı eleştirerek, “Narin'in cenazesine üç Bakanı yolla, mezarda dua et. Öldürmüşsün ya, öldürdüğün adama dua ediyorlar. Öldürdüğünüz insana dua ederek neyi kazanacaksınız? Bu toplum öldürdü Narin'i, bu anlayışlar öldürdü” dedi.

3 hafta önce Gündem

5 yaşındaki kızının, Elazığ'da aynı evde yaşadığı öz dayısı tarafından istismar edildiğini ileri süren baba Fikri Çelik'in yaptığı başvurular sonucu çocuğun "koruyucu ve destekleyici tedbir olarak 1 aylık süreyle acil koruma altına alınması" kararı verildi.

3 hafta önce Politika

Saadet ve Gelecek Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, "Recep Tayyip Erdoğan diyor ki; 'Türkiye, 2. yüzyılda darbecilerin yaptığı anayasa ile değil, yeni bir anayasa ile yönetilmeyi hak ediyor'. Ya sen mevcut Anayasa'ya uymuyorsun. Bu Anayasa'nın üçte ikisini sen değiştirdin, ben değiştirmedim. Kenan Evren’in anayasası değil bu Anayasa, bu anayasa Recep Tayyip Erdoğan'ın anayasası. Bakın, Türkiye'de yeni bir Anayasa'ya ihtiyaç yok. Türkiye'nin siyasi partiler kanununa ihtiyacı vardır" dedi.

3 hafta önce Gündem

Narin’in büyük amcası H.G’nin kızı B.G, savcılıkta ifadesini değiştirdi.

3 hafta önce Gündem

Çankaya Belediyesi, gece çalışan ailelere destek olmak amacıyla Ankara'da ilk kez "gece kreşi" uygulamasını başlattı.

3 hafta önce Politika

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, erken seçim çağrısında bulunarak, ''Bu şartlarda Türkiye’nin de milletin de 2028 yılına kadar dayanacak hali kalmamıştır. 2025 sonu veya 2026 yılının ilkbaharında bir erken seçimin yapılması ve mutlaka milletin de açıkça dile getirdiği 31 Mart’ta oyları ile ortaya koyduğu bu değişimin gerçekleşmesi gerekiyor’’ dedi.

3 hafta önce Magazin

Antalya'da sosyal medya fenomeni iki kişi, kız çocuklarına yönelik müstehcen sözleri nedeniyle gözaltına alındı.

3 hafta önce Gündem

KDYY’nin (Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği) düzenlediği "12 Eylül ve Ülkücüler" isimli toplantı yoğun katılımcılarla gerçekleşti. "Ülkücü Delikanlılar Vuslat Kervanı" müdavimlerinin de katıldığı toplantıda 12 Eylül zulmü ve asılan 9 Ülkücü şehit konuşuldu.

3 hafta önce Gündem

85 milyon vatandaşın kimlik bilgilerinin çalınmasıyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu son dakika açıklamalar yaptı.

3 hafta önce Spor

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Süper Lig'de 9 yıl önce oynanan olaylı Trabzonspor-Gaziantep maçından bazı isimlerin görevlerine son verdiği iddia edildi.