• DOLAR 34,25 %0.02
  • EURO 37,64 %-0.02
  • STERLIN 44,87 %-0.02
  • ALTIN 2.910,54 %-0.38
  • BİST100 9.032 %-0.85
  • BITCOIN 63.330 %0.95
  • ETHERIUM 2.449 %0.03
19°
1 hafta önce Gündem

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı (27) şehit eden saldırganın annesi Pınar Geçti konuştu. Geçti, 'Adalet neyse yerini bulsun. Müebbet ise, müebbet yesin' dedi. Dede Bayram Geçti ise, 'Cezaysa cezasını versinler, idamsa idama versinler.Ben o ölen polisin ailesinden özür diliyorum' dedi.

1 hafta önce Sağlık

Beslenme ve Diyet Uzmanı Harika Özkaya Yurttadur, bağırsak florası yani mikrobiyota dengesinin bozulmasının obezite ve ilişkili hastalıkların ortaya çıkmasında önemli etkisinin olduğunu anlattı. Yurttadur, mikrobiyotanın sağlıklı bir dengeye getirilmesinin, kilo verme sürecinde ve obeziteyle mücadelede önemli bir rol oynadığını ifade etti.

1 hafta önce Gündem

Türkiye’nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Trabzon’un Çaykara ilçesi sınırları içerisindeki Uzungöl’ün imar planı sorunu uzun yıllardır çözüm beklerken, bölgenin eski görünüme kavuşturulması çalışmaları sürüyor.

1 hafta önce Gündem

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Ermenistan'ı silahlandıranlar, bundan sonra yaşanacak olayların doğrudan sorumlusu olacaklarını bilmelidirler" dedi.

1 hafta önce Gündem

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin bir iddia ortaya attı.

1 hafta önce Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 58 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik Mali Suç Örgütlerine düzenlenen ''Kuyu-28'' operasyonlarında 160 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

1 hafta önce Analiz

Bir şehidin ardından

1 hafta önce Spor

Portekiz 1. Futbol Ligi 6. hafta mücadelesinde milli futbolcular Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun formasını giydiği Benfica, deplasmanda Boavista'yı 3-0 mağlup etti.

1 hafta önce Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'daki mitingi sırasında taşlanmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

1 hafta önce Gündem

"Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli’de kendi evinin 5’inci katından atlayarak intihar etti. İntihar etmeden önce ise geriye bir mektup bıraktığı öğrenildi.