• DOLAR 34,28 %0.10
  • EURO 37,70 %0.22
  • STERLIN 44,91 %0.22
  • ALTIN 2.913,83 %0.14
  • BİST100 9.032 %0.00
  • BITCOIN 62.459 %-1.86
  • ETHERIUM 2.429 %-2.11
18°
1 hafta önce Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Türkiye'nin gelecek seçimlerde AKP ve CHP arasındaki sıkışmışlıktan kurtarılması gerektiğine inanıyoruz. Gelecek Partisi ve DEVA Partisi birleşiyor ve bir ortak isim altında yola devam etme kararının altyapısını oluşturmaya çalışıyorlar. Yeniden Refah Partisi'nin bu anlamda bir birleşmeye olumlu bakmadığını ifade ettik" dedi.

1 hafta önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Yunanistan sahil güvenliğinin Türk kara sularını ihlali hakkında açıklamalarda bulundu.

1 hafta önce Kültür Sanat

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen operasyonda, tarihi eser niteliğinde İbranice 2 el yazması kitap ele geçirildi.

1 hafta önce Gündem

Zonguldak Ereğli ilçesinde Gülüç Belde Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Gökhan Demirtaş ile oğlu Necmi Demirtaş, yolcu terminalinde, husumetli olduğu Abdurrahman G. (19) ve babası Oğuz G. (49) ile kavga etti.

1 hafta önce Gündem

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada uluslararası toplumu KKTC'yi tanımaya, diplomatik, siyasi ve ekonomik ilişkiler kurmaya davet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kendisi ve halkı adına teşekkür etti.

1 hafta önce Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında siyasi yasak istenen “ahmak davası” ile ilgili İstanbul’da CHP kurmayların yaptığı toplantıya ilişkin açıklama yaptı.

1 hafta önce Ekonomi

Türk- İş'e bağlı sendikalar bugün ülke genelinde basın açıklaması düzenliyor. Yozgat İl Özel İdaresi’nde çalışan emekçiler, hayat pahalılığı, satın alma gücündeki gerileme, adaletsiz vergi sistemi, kamu iş yerlerinde ücret dengesizliği gibi sorunlara çözüm talebiyle bir saat süreyle iş bırakıp, oturma eylemi yaptı.

1 hafta önce Gündem

Türkiye'de sanal kumar hacmi arttı. Bu durum, birçok kişinin hayatını olumsuz etkileyen ciddi bir sorun haline geldi.

1 hafta önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ABD'ye hareketinden önce İstanbul Havalimanı'nda önemli açıklamalar yaptı.

1 hafta önce Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Yunan Sahil Güvenlik botlarının Türk sahillerine kadar gelerek karaya çıkmalarına sert eleştirilerde bulundu.