• DOLAR 34,27 %0.06
  • EURO 37,65 %0.08
  • STERLIN 44,89 %0.08
  • ALTIN 2.882,47 %-0.93
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.050 %-2.21
  • ETHERIUM 2.430 %-1.8
21°
1 hafta önce Genel
1 hafta önce Genel
1 hafta önce Genel
1 hafta önce Politika

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Suriye'nin karıştırılmasında parmağı olan, Irak tezkeresinin Meclis’ten geçmemesine rağmen Amerikan askerinin Türkiye'den Irak'a girmesine sebep olan, Libya'nın karıştırılmasında pay sahibi olan AKP hükümeti ve yetkilileri bugün İsrail'den şikayet edemez, Kürecik’ten İsrail'e her an haber veren AKP hükümeti ve yetkilileri İsrail'den şikayet edemez” dedi.

1 hafta önce Analiz

İsrail ne yapıyor?

1 hafta önce Politika

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Özellikle son 3 yıldır, akıl almaz bir kişinin rehinesi haline, adeta tutsağı haline geldiğimiz bir memlekette, aldığı yanlış kararların bedelini 86 milyon ödüyor ve ödemeye devam edecek. Ülke gündemi ile ilgili yeni anayasadan ilk 4 maddeyi silmeye çalışanlara varıncaya kadar aslında söylenecek sözlerimiz var ama bir hususu ifade edeyim durduğumuz yerde zımba gibi duruyoruz" dedi.

1 hafta önce Politika

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki ‘ahmak davası’ ile ilgili "Yargı eliyle siyasetin dizayn edilmemesi gerekir düşüncesindeyiz. Hiç kimsenin tarafında yer almadığımızı, dayatmalarla istenilen sonuca ulaşmanın mümkün olmadığını, seçmenin sandıktaki iradesine mutlak suretle saygı göstermek gerektiğini özellikle belirtmek isteriz" dedi.

1 hafta önce Politika

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Yunanistan sahil güvenlik botlarının son günlerdeki Türk karasularını ihlallerine ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve kuvvet komutanları hakkında suç duyurusunda bulundu.

1 hafta önce Politika

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan ''Emeklinin, işçinin ve asgari ücretlinin adım atacak hali yok. Bu nedenle Türkiye’nin bir erken seçimi gündemine alması ve 2025 yılının sonu veya 2026 yılının ilkbaharında bir erken seçimle mutlaka siyasette bir değişikliğin gerçekleşmesi lazım. Artık aktörlerin değişmesi lazım. Bir değişikliğin gerçekleşmesi lazım” dedi.

1 hafta önce Politika

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, okullara 30 bin temizlik personeli alınacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e “Alınacak 30 bin temizlik görevlisi bulunmasına rağmen yaklaşık 54 bin okul vardır. Her okula bir görevli düşmekte midir” diye sordu.