• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,67 %0.03
  • STERLIN 44,94 %0.03
  • ALTIN 2.885,91 %-0.03
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.050 %-1.29
  • ETHERIUM 2.463 %0.33
17°
1 hafta önce Gündem

Yapay zekaya en beğendiğin dizi hangisi diye sorduk. Yapay zeka bu sorumuza şöyle yanıt verdi: İşte detaylar…

1 hafta önce Dünya

Lübnanlı uzmanlar, Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ın İsrail saldırısında öldürülmesinin ardından Hizbullah'ın zayıflayacağını ve Lübnan'da değişimlerin olabileceğini öngörüyor.

1 hafta önce Gündem

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün akşam saatlerinde Trakya kesiminde, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Yalova çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor.

1 hafta önce Dünya

Eski Fransa Başbakanı Dominique de Villepin, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a saldırılarını sürdürdüğü Orta Doğu'da Filistin devleti kurulmadan barışın olmayacağını söyledi.

1 hafta önce Dünya

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın İsrail saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Hasan Nasrallah, Lübnan, İsrail, Suriye ve dünyanın dört bir yanında sayısız masum insanın öldürülmesine yol açtı. Bugün, Hizbullah’ın kurbanları bir nebze de olsa adalete kavuşmuştur” dedi.

1 hafta önce Dünya

2024'te TasteAtlas'a göre dünyanın en iyi yemeği, Brezilya mutfağından gelen "Picanha" olarak seçildi.

1 hafta önce Spor

Milli oyuncu Yusuf Yazıcı, Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a transfer oldu.

1 hafta önce Sağlık

Kolajen, vücutta en bol bulunan bir proteindir ve cilt, kemikler, kaslar, tendonlar, bağlar gibi bağ dokuların temel yapı taşıdır. Kolajen, cilde esneklik ve sağlamlık verir, kemik ve eklem sağlığını destekler ve vücudun genel yapısını korur. Yaşlanma sürecinde kolajen üretimi azalır ve bu da ciltte kırışıklıklar, eklem ağrıları ve cilt sarkmalarına yol açabilir.

1 hafta önce Spor

İngiltere Premier Lig'de Wolverhampton'ı 2-1 yenen Liverpool, liderliğe yükseldi.

1 hafta önce Analiz

Lübnan dersleri ve milletin çeşitliliği