• DOLAR 34,28 %0.10
  • EURO 37,61 %-0.08
  • STERLIN 44,86 %-0.08
  • ALTIN 2.882,26 %-0.16
  • BİST100 8.978 %-0.74
  • BITCOIN 62.477 %0.2
  • ETHERIUM 2.429 %0.43
20°
1 hafta önce Gündem

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesi açıklamalarda bulundu.

1 hafta önce Gündem

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Kırklareli, İzmir, Rize, Erzurum, Bingöl ve Hakkari çevreleri, Tekirdağ’ın doğusu, Artvin’in iç ve kıyı kesimleri ile Trabzon’un doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

1 hafta önce Analiz

Erdoğan, Yavaş ve İmamoğlu cephelerinde neler oluyor?

1 hafta önce Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da düzenlenen "Kuyu-30" operasyonunda iş yerlerini kurşunlayan organize suç örgütü üyesi 23 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

1 hafta önce Gündem

Kadınların hayatlarını kolaylaştıracak altın değerinde öneriler...

1 hafta önce Spor

İspanya LaLiga’da Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanan derbiye tribün olayları damga vururken, mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

1 hafta önce Dünya

Avusturya’da pazar günü gerçekleştirilen genel seçimlerin ilk sonuçlarına göre aşırı sağcı Avusturya Özgürlük Partisi (FPÖ), tarihi bir zafer elde etti.

1 hafta önce Dünya

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ve Avrupalı liderlerin, İran'ın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye suikastına karşılık vermemesi halinde Gazze’de ateşkes ilan edeceklerine dair kendilerine söz verdiğini ancak bunu yerine getirmediklerini söyledi.

1 hafta önce Spor

Osmanlı Devleti'nin Balkanları fethiyle Kuzey Makedonya'da Üsküp ve civarına yerleştirilen Yörükler, aradan geçen yüzyıllara rağmen Anadolu'yu andıran geleneksel yaşam tarzlarıyla dikkati çekiyor.

1 hafta önce Gündem

Bolu’da 42 yaşındaki doğasever Abdulkadir Yeniyapı, bulduğu tüm tahta parçalarına doğanın sanatını işliyor. Manzara ve vahşi hayvanları tahta parçalarına işleyerek sanata dönüştüren Yeniyapı, eserlerini bin ve 2 bin lira arasında isteyenlere satarak ekonomisine katkı sağlıyor.