• DOLAR 34,24 %-0.02
  • EURO 37,54 %-0.28
  • STERLIN 44,79 %-0.28
  • ALTIN 2.878,90 %-0.28
  • BİST100 8.950 %-1.04
  • BITCOIN 61.900 %-1.51
  • ETHERIUM 2.428 %-0.22
23°
6 gün önce Politika

Kutlu Parti Genel Başkanı Yusuf Halaçoğlu, Türkiye'nin de Lübnan gibi olmaması için uyarılar yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

1 hafta önce Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'nin yeni yasama yılının açılışında DEM Parti yöneticileriyle tokalaşmasına ilişkin, "Yeni bir döneme giriyoruz, dünyada barışı isterken kendi ülkemizde barışı sağlamamız lazım" dedi.

1 hafta önce Analiz
1 hafta önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Normalleşme herkese lazım, Türkiye'ye çok lazım. Normalleşme demek, bir tek adam iktidarının bir faşizan yönetimine dönüşmesine karşı herkesin demokratik sınırlar içinde, kendi pozisyonunu en sağlam şekilde savunmasıdır. Aksi takdir ülkeyi felakete götürür. CHP'nin risk alarak attığı adımların Türkiye siyasetinde ne sonuç doğurduğunu görüyorsunuz. Normalleşme adımlarının ne partime zararı var ne ülkeme zararı var, ikisine de faydası var” dedi.

1 hafta önce Politika

Anayasa hukukçusu Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, anayasa değişikliği tartışmalarına ilişkin "Siyasiler, 'yeni anayasa' ve 'sivil anayasa' deyimlerini kullanıyorlar ve bu yol ile bilgi kirliliğine neden oluyorlar. Eğer mutlaka bir anayasa değişikliği yapılacaksa, bu anayasa değişikliğinin erkler ayrılığını, yargı bağımsızlığı temelinde sağlayıcı bir anayasa değişikliği olmalıdır" dedi.

1 hafta önce Dünya

İsrail’in Lübnan’a kara harekatı düzenlemesinin ardından pek çok ülke, vatandaşları için tahliye çalışmalarına başladı.

1 hafta önce Politika

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi ile birleşme görüşmelerin ilişkin ilişkin, "Şu anda rafta duruyor ama her an raftan inebilir. Gelecek Partisi'nden arkadaşlarımız, çok sevdiğimiz arkadaşlarımız. Yıllarca beraber emek harcadığımız arkadaşlarımız. Dolayısıyla birlikte olma arzusu var" dedi.

1 hafta önce Gündem

Prof. Görür "Keşke hazır diyebilseydim ama hazır olmaktan uzak. Hazırlanmak için bir takım hareketler çalışmalar, niyetler var planlar, programlar. Ama henüz daha böyle rahatça söyleyebileceğimiz İstanbul'u hazırlayan nitelikte çalışmalar değil. Tam hazır olmak için daha çok yolumuz var diye düşünüyorum. dedi.

1 hafta önce Politika

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Türkiye sınırlarını kapalı tutmalıdır" ifadesini kullandı.

1 hafta önce Dünya

Beyrut’ta yaşayan Lübnanlı Jana Nakhal yaşanan kaosun insani boyutunu anlattı.