• DOLAR 34,24 %-0.04
  • EURO 37,48 %-0.45
  • STERLIN 44,78 %-0.45
  • ALTIN 2.868,56 %-0.63
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.860 %-0.31
  • ETHERIUM 2.435 %-0.12
22°
6 gün önce Politika

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, ''Anayasa'nın değiştirilemez maddeleri olmaması gerektiğini'' savunarak, ''Ben şunu söylüyorum: Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğuna dair hüküm değiştirilemez olsun ama bugün siz o Anayasa'nın ilk 4 maddesinin her bir harfine kutsiyet tanırsanız, bugün için belki değiştirme ihtiyacı olmayabilir ama 50 sene sonra gelecek nesillerin bunu değiştirmek istemeyeceğini kim iddia edebilir" dedi.

6 gün önce Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tunç, ''Tüm deliller Cumhuriyet başsavcılarımız tarafından etkin bir şekilde değerlendirilecek ve sonunda bir iddianame ortaya çıkacak. Narin evladımızın da katilleri yargı huzuruna çıkarılıp Türk Ceza Kanunu’ndaki en ağır cezaya çarptırılacaktır” dedi.

6 gün önce Gündem

2024 Olimpiyatları'nda en çok sporcuya sahip ülkeler!

6 gün önce Gündem

22 yaşındaki Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden yeni mezun Doğuş Can Kavaklı, eşyalarını toplamak için geldiği KYK Cemal Safi Erkek Öğrenci Yurdu'nda intihar etti.

6 gün önce Gündem

Eski Ensar Vakfı Muğla Şube Başkanı Osman Raşit Işık, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim Fakültesi’ne dekan olarak atanmasını protesto eden Türkiye Komünist Gençliği üyesi öğrenciler ve atamasına karşı basın açıklaması yapan SOL Parti Muğla İl Başkanı Zekeriya Kargın hakkında suç duyurusunda bulundu.

6 gün önce Gündem

Karabulut ailesinin avukatları, Garipoğlu'nun ölümüne ilişkin iddialar üzerine 'Fethi Kabir İşlemi' talebinde bulundu.

6 gün önce Analiz

Sinan Ateş dosyası ve tehdit siyaseti

6 gün önce Ekonomi

ENAG, eylül ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı.

6 gün önce Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından “Uluslararası Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Sempozyumu” düzenlenecek. Türkiye'deki sistemin masaya yatırılacağı sempozyumda, ölçme değerlendirme alanında dünyada yeni yaklaşım ve gelişmeler, yapay zeka tabanlı ölçme değerlendimeyle ilgili uygulamalar ve yenilikler ele alınacak.

6 gün önce Politika

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "İran'ın 2 milyon Afgan kaçağı sınır dışı edeceğini duyurmasını ve zeka küpü Hakan Fidan'ın Irak'la vize serbestisi anlaşması imzalamasını da eklersek, kötü günler bizi bekliyor.